Menu

Zdrowa  Pasja DIETA STANDARD

Menu  od  19.10-25.10

19.10.  Poniedziałek

Śniadanie

Frittata z pomidorkami koktajlowymi i fetą

II śniadanie

Koktajl truskawkowy

Obiad

Delikatny gulasz drobiowy z wiosennym makaronem z cukinii z pomidorkami, rzodkiewką i koperkiem

Podwieczorek

Brownie fasolowe

Kolacja

Zupa krem z białych warzyw

20.10. Wtorek

Śniadanie

Omlet wytrawny z szynką

II śniadanie

Koktajl jabłkowo- gruszkowy

Obiad

Trójkolorowa zapiekanka rybna z warzywkami na parze z masełkiem

Podwieczorek

Ciasto marchewkowe

Kolacja

Placki z cukinii z babką płesznik z sosem czosnkowym na jogurcie

21.10. Środa

Śniadanie

Zielone naleśniki z serkiem i szpinakiem

II śniadanie

Koktajl dynia z bananem

Obiad

Pulpeciki drobiowe z grillowanymi warzywami z sosem koperkowym na jogurcie

Podwieczorek

Chlebek bananowy z rodzynkami

Kolacja

Pieczony chlebek z pastą z łososia i awokado

22.10. Czwartek

Śniadanie

Bułeczki mleczno – maślane z serkiem na słodko

II śniadanie

Mleczny koktajl mix z ananasem i sokiem z pomarańczy

Obiad

Kotleciki mielone z ziemniakami i suszonymi pomidorami z surówką z kalarepy

Podwieczorek

Ciasto szpinakowe

Kolacja

Wrapy z tortilli z hummusem, papryką, pomidorem i indykiem pieczonym

23.10. Piątek

Śniadanie

Bezglutenowy chlebek jaglano – gryczany z pastą z tuńczyka

II śniadanie

Kubuś pomarańcz, jabłko i marchew

Obiad

Gulasz z białej fasolki po toskańsku z ryżem brązowym z sałatką ze szpinaku i pomidorów

Podwieczorek

Owoce zapiekane pod kruszonką z płatków jaglanych

Kolacja

Grillowany łosoś podany na miksie sałat z warzywami i sosem winegret

24.10. Sobota

Śniadanie

Kasza kuskus przygotowana na soku jabłkowym z mandarynką, śliwką i orzechami włoskimi

II śniadanie

Smoothie for a complete detox

Obiad

Curry rybne z białym ryżem w towarzystwie pieczonych buraczków

Podwieczorek

Budyń z białej kaszy gryczanej podany z winogronami

Kolacja

Krem z pieczarek z nasionami słonecznika

25.10. Niedziela

Śniadanie

Owsianka z marchewką i daktylami

II śniadanie

Koktajl bomba antyoksydantów

Obiad

Bakłażan faszerowany mięsem i serem podany z komosą ryżową ( quinoa )

Podwieczorek

Jogurtowy deser z owocami i nasionami słonecznika

Kolacja

Chrupiąca sałatka z rzodkiewką i serem