ul. Bursaki 45, 38-400 Krosno
+ 48 500 054 082
biuro@zdrowapasja24.pl

Menu

Catering Dietetyczny - Krosno

Zdrowa  Pasja

Menu  od  18.10 do 24.10.2021

18.10. Poniedziałek

Śniadanie

Bułeczki szpinakowe, pieczony schab keto podane ze świeżą czerwoną papryką

II śniadanie

Koktajl malinowo-truskawkowy z płatkami jaglanymi

Obiad

Pulpety wieprzowe w sosie pomidorowym podane z frytkami z marchewki i surówka z kiszonej kapusty

Podwieczorek

Chia pudding z ananasem

Kolacja

Krem z pieczarek z nasionami słonecznika

19.10.  Wtorek

Śniadanie

Ryzianka mleczna z bananami i orzechami

II śniadanie

Bułka maślana

Obiad

Kluski śląskie z buraków podane z sałatką z pomidora i cebulki z natką pietruszki

Podwieczorek

Sernik jaglany snickers

Kolacja

Sałatka z kurczakiem, awokado i ogórkiem w sosie z gorgonzoli z orzechami włoskimi i grzankami z koperkiem

20.10. Środa

Śniadanie

Wafle ryżowe ze słonecznikiem, pasta z tuńczykiem podane z kiełkami rzodkiewki

II śniadanie

Gruszka zapiekana z suszonymi śliwkami i cynamonem

Obiad

Filet z kurczaka marynowany w soku pomarańczowym podany z puree brokułowym i sałatką z blanszowanej marchewki, czarnych oliwek i fety w sezamie

Podwieczorek

Koktajl oreo

Kolacja

Chleb z ziołami podany z sałatką z selera naciowego

21.10. Czwartek

Śniadanie

Frittata z warzywami i serem feta podana z sałatką z pomidora i szczypiorku i chlebem żytnim na zakwasie

II śniadanie

Smoothie selerowo-jabłkowe

Obiad

Kurczak z orzechami nerkowca, czyli chińszczyzna dla biegacza, ryż brązowy podane z surówką z pora i kukurydzy

Podwieczorek

Chia pudding z musem wiśniowo-morelowym

Kolacja

Sałatka z kurczakiem i ananasem z sosem czosnkowym

22.10. Piątek

Śniadanie

Kanapki z awokado, rukolą, łososiem wędzonym i orzechami nerkowca

II śniadanie

Zielone Smoothie z melonem i szpinakiem

Obiad

Łazanki z kapustą i grzybami z sezamem

Podwieczorek

Tarta z brzoskwiniami

Kolacja

Zupa pomidorowa z ryżem

23.10. Sobota

Śniadanie

Chleb graham, grillowany filet z kurczaka z sałatką grecką z oliwą z oliwek

II śniadanie

Sałatka z ciecierzycy z pędami bambusa i suszonymi pomidorami z sosem słodko-kwaśnym

Obiad

Gołąbki z mięsem i warzywami z sosem pomidorowym

Podwieczorek

Bananowe Brownie

Kolacja

Zupa jarzynowa

24.10. Niedziela

Śniadanie

Kulebiak z grzybami i kapustą z sałatka z ogórka z natką pietruszki i oliwą z oliwek

II śniadanie

Pieczywo chrupkie podane z sałatką z papryki, oliwkami i serem mozzarella

Obiad

Dramstiki w przyprawach, kasza gryczana z surówką z kapusty pekińskiej i warzyw

Podwieczorek

Pomarańczowa babka piaskowa bezglutenowa

Kolacja

Faszerowane pieczarki podane z frytkami z batata