Menu

Zdrowa  Pasja

Menu  od  6.04  do  11.04

06.04  Poniedziałek

Śniadanie – omlet z masłem orzechowym i kiwi

II Śniadanie – orzeźwiające zielone  smoothie

Obiad – Makaron pełnoziarnisty  z warzywami

Podwieczorek – ciasteczka czekoladowe

Kolacja –  paszteciki z nadzieniem z soczewicy

07.04 Wtorek

Śniadanie – owsianka z owocami

II Śniadanie – koktajl bananowy z wiórkami kokosowymi

Obiad – kasza gryczana z batatami, bakłażanem , zielonym groszkiem i orzechami  nerkowca

Podwieczorek – deser brzoskwiniowy z pestką z dynii

Kolacja – sałatka norweska z łososiem

08.04 Środa

Śniadanie- chleb gryczano – migdałowy z nasionami. Pasta z twarogu i tuńczyka

II Śniadanie – smoothie z wiśnią

Obiad- pierś z kurczaka duszona z marchewką i cebulą.  Surówka z pora i kukurydzą. Ziemniaki z koperkiem

Podwieczorek – ciasto czekoladowe z bananem i kokosem

Kolacja – zupa krem pomidorowo – paprykowym

09.04 Czwartek

Śniadanie-  czekoladowa  jaglanka z truskawkami

II Śniadanie – koktajl truskawkowy z kiwi

Obiad – kluski śląskie z buraków, sałatka z pomidora i cebulki z natką pietruszki

Podwieczorek – ciasto z jabłkami i wanilią

Kolacja – sałatka z kurczakiem, awokado i ogórkiem w sosie z gorgonzoli, orzechami włoskimi, grzankami i koperkiem

10.04. Piątek

Śniadanie- bezglutenowe  naleśniki czekoladowe z kremem  z awokado

II Śniadanie- smoothie  bowl z marchewką i orzechami

Obiad – kotleciki mielone z gotowanymi ziemniakami, sos salsa

Podwieczorek – sałatka owocowa

Kolacja – grillowane warzywa z serem feta

11.04. Sobota

Śniadanie – chleb gryczano – migdałowy, pasta jajaeczna

II Śniadanie- koktajl bananowo- owsiany

Obiad – zapiekany makaron  z kurczakiem i dynią

Podwieczorek – owoce zapiekane pod kruszonką z płatków owsianych

Kolacja – zapiekane pomidory z kaszą jaglaną i serem mozzarella