Istnieje możliwość wyboru np. cateringu wegetariańskiego, bezglutenowego i innych. Zestaw kids dla najmłodszych wyręczy rodziców w kuchni i zapewni zdrowy rozwój pociechy.
Istnieje też zestaw dla osób z insulinoopornością – klucz do sukcesu to niski indeks glikemiczny produktów – pozwala uniknąć skoków glukozy i napadów apetytu.
Bazą każdej diety jest zestaw Standard, do którego dodawane są lub wykluczane konkretne produkty. To co jemy w 70% wpływa na nasze zdrowie, wygląd, samopoczucie.
Warto wspomnieć, że mięsa i ryby przygotowywane są metodą sous-vide – sposób gotowania przez długi czas w kontrolowanej temperaturze, co zachowuje wartości odżywcze i aromat.
Stosowanie cateringu uczy zachowania regularności posiłków, zdrowych nawyków, które stają się przyjemnością, a nie przykrym obowiązkiem. Może wyręczyć zapracowanych klientów z obowiązków w kuchni.
Redukcja wagi na bazie indywidualnej diety* szybkie rezultaty redukcji wagi, przy spożywaniu wyłącznie naszych zbilansowanych posiłków